Stage/werkervaringsplek communicatie Cycle4Dreams (32 uur)

Heb jij een vlotte pen, affiniteit met sociale media en evenementen en voel jij je thuis bij een jonge, snel groeiende organisatie? Kom dan werken bij Dream4Kids! Wij zoeken een derdejaars HBO stagiair of net afgestudeerde starter die graag werkervaring op wil doen, vanaf februari 2017.

Wat ga je doen?

Op zaterdag 9 september 2017 vindt Cycle4Dreams plaats: een sponsortocht met als doel zoveel mogelijk dromen van kinderen met een trauma waar te maken. In 2016 heeft een fantastische eerste editie plaatsgevonden, die we in 2017 groots in Italië plaats laten vinden. 

Jouw rol hierin is communicatie deskundige. Je bent een spin in het web van een klein team en speelt een grote rol in het opzetten van dit evenement. Iedere dag biedt nieuwe uitdagingen. Ben je vandaag bezig met de sponsoring, morgen zou je zomaar een online strategie kunnen bedenken om het aantal inschrijvingen te vergroten. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en voor het ontwikkelen van nieuw op te zetten communicatiemiddelen.

 

Als stagiaire communicatie Cycle4Dreams:

- Schrijf je nieuwsbrieven

- Help je de naamsbekendheid van Cycle4Dreams en dus Dream4Kids te vergroten (onder andere via sociale media)

- Denk je mee over de online strategie

- Werk je actief mee aan de sponsoring

- Verleen je af en toe hand- en spandiensten voor je collega’s

- Stel je mailings op voor verschillende doeleinden

- Vervul je een ambassadeursrol voor Dream4Kids

- Verricht je andere voorkomende marketing en communicatie activiteiten

 

Waarom werken bij Dream4Kids?

- Je draagt bij aan het verwezenlijken van dromen van rond de 80 kinderen per jaar

- Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief

- Je vindt een uitdagende stage / werkervaringsplek waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen

- Daarnaast maak je deel uit van een gezellige en informele sfeer op kantoor en kan je helpen met het organiseren van een enorm mooi evenement.

  

Is deze stage iets voor jou? Stuur dan je cv voorzien van pasfoto en motivatie naar info@dream4kids.nl ter attentie van Loes Arts.

Zowel voor vrijwilligers als voor medewerkers geldt dat er een geldige Verklaring Omtrent Gedrag overlegd moet kunnen worden.